RTU Rīgas Biznesa skolas studenti prezentēs projektus Madonas reģiona attīstībai

4. februāris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes Rīgas Biznesa skolas (RTU RBS) uzņēmējdarbības attīstības kurss «StartUp Lab» sadarbībā ar Madonas novada domi organizē pasākumu «Projekti Madonas novada attīstībai». 

Uzņēmēji, reģionu pārstāvji, studenti un citi interesenti laipni aicināti apmeklēt pasākumu «Projekti Madonas novada attīstībai», kas notiks ceturtdien, 6. februārī, plkst. 16 RTU RBS, Rīgā, Skolas ielā 11.Pasākumā tiks prezentētas studentu idejas četrās nozarēs Madonas novada izaugsmei un attīstībai, tajā piedalīsies arī Madonas novada domes pārstāvji, kuri komentēs projektu rezultātus un attīstības gaitu.

Iepriekšējā mācību semestrī RTU RBS uzņēmējdarbības kurss «StartUp Lab»izveidoja ciešu sadarbību ar Madonas novada domi, lai aicinātu studentus iesaistīties reģionālos projektos, kas veicinās Madonas novadaattīstību. Tika strādāts pie sporta un atpūtas bāzes «Smeceres sils» unindustriālā parka attīstības, projekta «Madona kā reģionālais IT centrs» un Barkavas Profesionālās vidusskolas programmas piemērošanas mūsdienu darba tirgus prasībām. 

Visi projekti tika izstrādāti ciešā studentu un novada domes darbinieku sadarbībā, parādot, ka ar neatlaidīgu darbu ir iespējams veicināt reģionu attīstību. RTU RBS uzņēmējdarbības attīstības kursa «StartUp Lab» koordinators Raivis Kalniņš ir pārliecināts, ka studentu darbs un iniciatīva dod pozitīvu guvumu Latvijas reģionu izaugsmei. 

«Nepieciešams laiks un zināšanas, lai iniciatīva nobriestu un būtu gatava realizēšanai. Sekmīgas idejas realizācijā ir divi izšķiroši faktori – veiksme un autoru ticība tai. Mēs palīdzam ideju autoriem paskatīties uz savu plānu no citas perspektīvas, uzdodam jautājumus un kopīgi meklējam atbildes, kā arī norādām uz riskiem un iespējām,» stāstaAS «Swedbank» Jauniešu segmenta vadītāja Ieva Langenfelda. 

RBS uzņēmējdarbības attīstības kursa «StartUp Lab» atbalstītāji ir AS «Swedbank», SIA «TNS Latvia» un Madonas novada dome.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

4. februāris, 2014 plkst. 16:42

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi