RTU studenti aicināti piedalīties vasaras skolā par viedo medicīnas tekstilu

5. jūnijs, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studenti līdz 16. jūlijam aicināti pieteikties dalībai vasaras skolā par viedo medicīnas tekstilu«Smart textiles for healthcare», kas norisināsies no 25. līdz 28. augustam. Darba valoda – angļu. Dalība tajā – bez maksas.


Vasaras skolas laikā interesenti lekcijās un dažādu pētniecības projektu prezentācijās un interaktīvās demonstrācijās varēs uzzināt vairāk par viedo medicīnas tekstilu, tā radīšanas procesu, viedā tekstila galerijā – iepazīt tā īpašības un izmantošanas iespējas. Savukārt praktiskajās nodarbības dalībniekiem, strādājot mazākās grupās, būs iespēja izstrādāt un praktiski īstenot savas viedā tekstila idejas saistībā ar  elektrostimulāciju un skolas noslēgumā tās prezentēt citiem dalībniekiem un pasniedzējiem, tā iespējams palīdzot idejai nākotnē pārtapt par rūpniecisku, cilvēkam noderīgu produktu.

Vasaras skolu rīko RTU Dizaina tehnoloģiju institūts sadarbībā ar Boras universitātes Tekstila skolu un Āhenes Universitātes Tekstila institūtu.

Vairāk informācijas par vasaras skolu atrodama Facebook.com lapā «Summer School SMART TEXTILES FOR HEALTHCARE». Pieteikties var, aizpildot un sūtot pieteikuma anketu projekta koordinatorei uz e-pastu th-aachen.de.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

5. jūnijs, 2015 plkst. 13:27

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi