RTU studenti apmeklē plastmasas cauruļvadu sistēmu ražotāja «Pipelife» ražotni Igaunijā

16. aprīlis, 2014
.
.
.

Šodien, 16. aprīlī, desmit Rīgas Tehniskās universitātes Būvniecības fakultātes (RTU BF) 3. kursa studenti dodas iepazīt starptautiskā koncerna «Pipelife International» plastmasas cauruļu ražotni Igaunijā. RTU studentiem būs iespēja redzēt kanalizācijas sistēmu, iekštelpu komunikāciju, drenāžas un irigācijas sistēmu, elektroinstalācijas un cita veida izgatavošanas un testēšanas procesu.

Vizīti «Pipelife International» ražotnē Igaunijā organizē RTU BF Ūdens inženierijas un tehnoloģijas katedras (ŪITK) docents Jānis Rubulis sadarbībā ar SIA «Pipelife Latvia».

Šā gada 19. martā RTU 3. kursa studenti saistībā ar mācību priekšmetu «Ūdensapgāde» BŪK 329 un «Ūdensapgāde (studiju projekts)» BŪK 323 tikās ar SIA «Pipelife Latvia» uzņēmuma pārstāvjiem, kuri lekcijās pastāstīja par uzņēmuma sortimentu, plastmasas cauruļvadu īpašībām un demonstrēja polipropilēna cauruļvada veidgabalu elektrometināšanu, kā arī polietilēna cauruļu savienojumu kausēšanu. Studentiem tika organizētas arī praktiskās nodarbības.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

16. aprīlis, 2014 plkst. 10:35

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi