RTU Studentu biznesa inkubatorā īstenos 10 biznesa idejas

6. maijs, 2014
.
.
.

Tiks paziņotas un prezentētas 10 Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studentu, to komandu un absolventu biznesa idejas, kuras 2014. gadā saņems RTU Studentu biznesa inkubatora atbalstu. Tas ļaus izmantot universitātes infrastruktūru un saņemt pakalpojumus idejas attīstīšanai.

Pasākums notiks ceturtdien, 8. maijā, plkst. 16 AS «Swedbank» centrālās ēkas 25. stāvā, Rīgā, Balasta dambī 1a.

Papildus konkursā uzvarējušo ideju autori saņems AS «Swedbank» vienreizējo naudas balvu: 1. vietai – 700 EUR, 2. vietai – 350 EUR, 3. vietai – 200 EUR.

Pretendēt uz inkubatora pakalpojumu saņemšanu varēja RTU studenti, kuriem nav akadēmisko parādu un neatrodas akadēmiskajā atvaļinājumā, kā arī RTU absolventi, kuri universitāti beiguši pēdējo trīs gadu laikā, iegūstot vismaz pirmā līmeņa augstāko profesionālo izglītību. Tāpat varēja pieteikties arī citu Latvijas augstskolu studenti, apvienojoties vienā komandā ar RTU studentiem vai absolventiem. Pieteikties inkubatora pakalpojumu saņemšanai varēja gan individuāli, gan grupās līdz pieciem cilvēkiem.

RTU mērķis ir atbalstīt studentu un absolventu radošu, inovatīvu un konkurētspējīgu tehniskās nozares biznesa ideju īstenošanu, kā arī motivēt jauniešus patstāvīgai uzņēmējdarbības sākšanai.

RTU Studentu biznesa inkubatora projektu īsteno RTU Karjeras centrs sadarbībā ar AS «Swedbank». Mentorus, ekspertus un konsultantus nodrošina RTU Inženierekonomikas un vadības fakultāte un Rīgas Hanzas Rotari klubs.

RTU Studentu biznesa inkubators ir izveidots 2010. gadā ar mērķi veicināt jaunu, perspektīvu, radošu, inovatīvu, konkurētspējīgu biznesa ideju realizāciju dzīvē. Šādi tiek atbalstīti RTU studenti un absolventi – topošie komersanti, tā sekmējot arī valsts ekonomikas attīstību.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

6. maijs, 2014 plkst. 14:46

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi