RTU studentu eksperimentus skaties LTV raidījumā «Gudrs. Vēl gudrāks»!

25. decembris, 2015
.
.
.

Arī Ziemassvētku laikā Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studenti rāda eksperimentus un uzdod jautājumus Latvijas Televīzijas (LTV) spēlē skolēniem «Gudrs. Vēl gudrāks». Pirmajos Ziemassvētkos, 25. decembrī, 8. klases finālspēlē RTU Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes 2. kursa students Elvijs Rasčevskis demonstrēs eksperimentu un uzdos jautājumu par akustiku.

RTU studentu dalība spēlē «Gudrs. Vēl gudrāks», rādot inženiertehniskus eksperimentus LTV studijā, 2015./2016. gada sezonā ir jaunums. RTU studenti spēlē darbosies līdz pat mācību gada beigām 2016. gada maijā. Raidījums ēterā tiek demonstrēts piektdienu vakaros plkst. 19.05, un tajā piedalās Latvijas vispārizglītojošo skolu 5.-12. klases skolēni, sākot ar 6. klases skolēniem un, soli pa solim katru mēnesi spēlējot nākamajai vecuma grupai, maijā sezonu noslēdz piektklasnieki. 

Arī šogad spēli vada Valters Frīdenbergs un Kaspars Ozoliņš. Spēlē var piedalīties ne tikai klātienē, bet spēlēt arī aplikācijas spēli mobilajās ierīcēs. Raidījuma ierakstus iespējams noskatīties arī internetā.

RTU Komunikācijas nodaļa 

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

25. decembris, 2015 plkst. 0:31

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi