RTU studentu eksperimentus skaties spēlē «Gudrs. Vēl gudrāks»!

4. marts, 2016
.
.
.

«Kāda ir tava nākamā izvēle?» jautā Latvijas Televīzijas raidījuma «Gudrs. Vēl gudrāks» raidījuma vadītājs Valters Frīdenbergs, un raidījuma finālists izvēlas lodziņu ar uzrakstu «Eksperiments». Tā ir iespēja Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studentiem katru piektdienas vakaru LTV skolēnu spēlē rādīt eksperimentus un, uz tiem balstoties, uzdot jautājumu.

Piektdienas, 4. marta, vakarā LTV ēterā eksperimentēja RTU Būvniecības inženierzinātnes fakultātes (BIF) studenti Nora Kezika un Edijs Giers un jautāja raidījuma dalībniekiem, kāda svarīga betona sastāvdaļa paslēpta melnajā kastē. Šajā raidījumā divpadsmit gudrinieki sacentās 11. klases pirmajā atlases kārtā.

«Eksperiments» 2015./2016. gada sezonā ir jauninājums, un par tā demonstrēšanu un jautājumiem gudriniekiem rūpējas RTU studenti. LTV gudrinieku spēlē piedalās Latvijas vispārizglītojošo skolu 5.-12. klases skolēni. Arī šogad spēli vada V. Frīdenbergs un Kaspars Ozoliņš. Spēlē var piedalīties ne tikai klātienē, bet spēlēt arī aplikācijas spēli mobilajās ierīcēs. Raidījuma ierakstus iespējams noskatīties internetā.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

4. marts, 2016 plkst. 16:59

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi