RTU studentus aicina pieteikties gaismas objektu ideju konkursam

11. jūnijs, 2014
.
.
.

Lai veicinātu tehniskās jaunrades popularitāti jauniešu vidū un sekmētu studentu līdzdalību sabiedrībai nozīmīgos pasākumos, Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) sadarbībā ar SIA «Robert Bosch» aicina ikvienu RTU studentu pieteikties gaismas objektu ideju konkursam dalībai gaismas festivālā «Staro Rīga».

Lai piedalītos konkursā, no 9. jūnija līdz 7. jūlija plkst. 17. jāiesniedz  pieteikums, kurā izklāstīta idejas koncepcija, precīza un ekonomiski pamatota idejas realizācijas tāme, idejas vizualizācijas  un tehniskā skice, kā arī idejas realizācijai nepieciešamais elektrības pieslēguma nodrošinājuma vai tehniskais zīmējums. Pieteikumu var iesniegt personīgi RTU Komunikāciju un marketinga departamentā, Rīgā, Kaļķu ielā 1–307, vai sūtīt uz e-pastu .

Konkursa dalībniekiem, izstrādājot idejas, jāņem vērā festivāla «Staro Rīga» koncepcija un nosacījumi, arī šā gada festivāla temats – karnevāls. Turklāt idejai jābūt oriģinālai, inovatīvai, ar māksliniecisku vērtību un jāatspoguļo «Robert Bosch» koncerna vēsture un Latvijā pārstāvētās nozares – autonozare, drošības sistēmas, elektroinstrumenti un siltumtehnika.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti 28. jūlijā. Uzvarēs viena ideja, kuras realizēšanai tiks piešķirts finansējums 5000 EUR apmērā. Ideja kā gatava gaismas instalācija vai objekts tiks eksponēta  gaismas festivāla «Staro Rīga» laikā pie RTU ēkas Kaļķu ielā 1 no 2014. gada 14. līdz 18. novembrim.

«Uzņēmums «Robert Bosch» ar inovatīviem, ekonomiskiem, drošiem un vidi saudzējošiem produktiem un risinājumiem cenšas pastāvīgi uzlabot cilvēku dzīves kvalitāti, tādēļ sadarbība ar RTU ir loģisks un abpusēji izdevīgs solis, kas jaunajiem talantiem nodrošina vairāk informācijas un praktiskas pieredzes par  aktualitātēm dažādu tehnoloģiju jomās un, iespējams, nākotnē ļaus kādam no viņiem saistīt savu dzīvi ar uzņēmumu,» saka «Robert Bosch»  uzņēmuma vadītājs Baltijas valstīs Kaspars Kalviškis.

«Robert Bosch» grupa ir starptautisks koncerns, kas pastāv jau gandrīz 130 gadus, ir darba devējs gandrīz 300 000 cilvēku un ir starp globālajiem līderiem autorūpniecības risinājumu, industriālo tehnoloģiju, sadzīves tehnikas un energotehnoloģiju  jomā.

Konkursu organizē RTU Komunikācijas un marketinga departaments sadarbībā ar uzņēmumu «Robert Bosch».

Papildu informāciju par konkursu var iegūt, sazinoties ar konkursa organizatoriem pa tālruni 67089021 vai rakstot uz .

 Konkursa nolikums

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Raksta pielikumi

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

11. jūnijs, 2014 plkst. 14:12

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi