RTU topošie dizaineri aicina uz izstādi «Ķīpsalas dizaina kods»

17. jūnijs, 2015
.
.
.

Ceturtdien, 18. jūnijā, plkst. 14 Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Dizaina centrā, Āzenes ielā 18, 2. stāvā tiks atklāta RTU Dizaina tehnoloģiju institūta (DTI) studentu diplomdarbu izstāde «Ķīpsalas dizaina kods 2015», kurā skatāmi vairāk nekā 20 topošo dizaineru darbi – mēbeles, interjera aksesuāri, kā arī vairākas apģērbu kolekcijas no studentu modes skates «Ķīpsalas pavasaris 2015».

Izstādi veidojuši RTU Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes (MLĶF) DTI profesionālo bakalaura studiju programmu «Materiālu tehnoloģija un dizains» un «Apģērbu un tekstila tehnoloģija» 4. kursa studenti. Izstāde būs apskatāma līdz 31. jūlijam darba dienās no plkst. 10 līdz 18.

Izstādes objektus iespējams vērtēt un apspriest speciāli izveidotā lapā tiešsaistes sociālā tīmekļa vietnē «Facebook». Interesentiem iespējams sazināties ar autoriem un apspriest eksponātu iegādes iespējas.
Izstāde «Ķīpsalas dizaina kods» notiek jau ceturto gadu, apvienojot ideju par bakalaura studentu diplomdarbu dažādību un vienoto pieeju to izstrādē – funkcionalitāti, estētiskumu, novitāti, ergonomiku un rūpīgu darba tapšanas procesa plānošanu.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

17. jūnijs, 2015 plkst. 16:46

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi