RTU topošos studentus gaida Atvērto durvju dienā

26. marts, 2014
.
.
.

12. aprīlī no plkst. 10 līdz 14 Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Dizaina centrā, Rīgā, Āzenes ielā 18, notiks RTU Atvērto durvju diena.

Atvērto durvju dienā topošie studenti varēs iegūt informāciju par RTU piedāvātajām studiju programmām un studiju norisi. RTU studenti un mācībspēki dalīsies pieredzē un pastāstīs par studiju kredītiem un stipendijām, par apmaiņas studijām ārzemēs, sporta un kultūras aktivitātēm, studentu ikdienu un sadzīvi dienesta viesnīcā.

Katra RTU fakultāte savu studiju programmu klāstu prezentēs atsevišķā informācijas stendā, un tur interesentiem tiks sniegtas arī individuālas konsultācijas par konkrētās fakultātes piedāvājumu.

Savukārt RTU Uzņemšanas komisijas un Studiju daļas pārstāvji klātesošos iepazīstinās ar piedāvātajiem sagatavošanās kursiem, uzņemšanas noteikumiem un dokumentu iesniegšanas procesu.

Plānotas arī tikšanās ar RTU astoņu fakultāšu, Lietišķās valodniecības institūta un Rīgas Biznesa skolas pārstāvjiem, kuri sniegs atbildes uz jautājumiem par dažādajiem studiju piedāvājumiem.

Atvērto durvju dienas apmeklētājiem būs arī iespēja pārliecināties, ka darba tirgū tiek pieprasīti tehniskie prāti, jo RTU absolventi stāstīs par savu ikdienas darbu dažādās nozarēs un karjeras iespējam, kas paveras pēc RTU absolvēšanas.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

26. marts, 2014 plkst. 15:09

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi