Sākusies ideju pieteikšana RTU Studentu biznesa inkubatoram

2. februāris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studentiem arī 2015. gadā būs iespējams realizēt savas biznesa idejas un sākt komercdarbību, saņemot RTU Studentu biznesa inkubatora atbalstu.

RTU Karjeras centrs un Studentu parlaments jau sesto gadu aicina RTU studentus, studentu komandas un absolventus iesniegt biznesa ideju pieteikumus, lai konkursā izvēlētos labākās idejas, kuras 2015. gadā īstenot Studentu biznesa inkubatorā. Biznesa ideju atlase RTU noritēs vairākās kārtās.

Tiks izvēlētas labākās, konkurētspējīgākās idejas, kuru īstenošanai autori gada garumā varēs saņemt inkubatora atbalstu, piemēram, aprīkotas telpas, grāmatvedības un juridiskās konsultācijas, mentoru pakalpojumus.

Papildus konkursā uzvarējušo ideju autori saņems «Swedbank» AS vienreizējo naudas balvu: 1. vietai – 700 EUR, 2. vietai – 350 EUR, 3. vietai – 200 EUR.

Ideju pieteikumus var iesniegt līdz 2015. gada 10. aprīlim. Pieteikuma veidlapas un RTU Studentu biznesa inkubatora nolikums atrodams mājaslapā: www.rtu.lv/karjera. Savukārt konsultēties par pieteikumu noformēšanu var, rakstot uz e-pasta adresi .

Pretendēt uz inkubatora pakalpojumu saņemšanu var RTU studenti, kuriem nav akadēmisko parādu un kuri neatrodas akadēmiskajā atvaļinājumā, kā arī RTU absolventi, kuri augstskolu beiguši pēdējo trīs gadu laikā, iegūstot vismaz pirmā līmeņa augstāko profesionālo izglītību. Tāpat var pieteikties arī citu Latvijas augstskolu studenti, apvienojoties vienā komandā ar RTU studentiem vai absolventiem. Pieteikties inkubatora pakalpojumu saņemšanai var gan individuāli, gan grupās līdz pieciem cilvēkiem.

RTU mērķis ir atbalstīt studentu un absolventu radošu, inovatīvu un konkurētspējīgu tehniskās nozares biznesa ideju īstenošanu, kā arī motivēt jauniešus patstāvīgai uzņēmējdarbības sākšanai.

RTU Studentu biznesa inkubatora projektu īsteno RTU Karjeras centrs sadarbībā ar «Swedbank» AS. Mentorus, ekspertus un konsultantus nodrošina RTU Inženierekonomikas un vadības fakultāte un Rīgas Hanzas Rotari klubs.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

2. februāris, 2015 plkst. 10:32

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi