Sezonas ceturtajā «Biznesa sulā»: «Otrā elpa» un «TechHub Riga»

25. februāris, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras centrs aicina uz jaunās sezonas ceturto uzņēmējdarbības interesentu forumu «Biznesa sula», kurā par savu biznesa pieredzi stāstīs labdarības veikalu «Otrā elpa» valdes locekle Sabīne Sīle-Eglīte un koprades telpas «TechHub Riga» projektu vadītāja Kristīne Korņilova. Foruma atbalstītājs – SEB banka.

Pasākums notiks trešdien, 16. martā, plkst. 18 svinību namā «Betsaida», Rīgā, Jaunielā 14a. Tam pieteikties iespējams internetā.

«Mūsu darbība balstās uz trīs pamatvērtību – labdarības, vides saudzēšanas un sociālās atbildības – mijiedarbību. Mūsu misija ir veicināt sociālo vērtību izpratni, pozitīvas sociālās izmaiņas, vides saudzēšanu, kā arī būt par sabiedrības izvēlētu starpnieku labdarības projektu īstenošanā,» atklāj S. Sīle-Eglīte. «Otrā elpa. BB» un «Otrā elpa. Stabu» Rīgā un «Otrā elpa. Pludmale» Liepājā ir labdarības veikali un veids, kā piesaistīt nepieciešamos līdzekļus labdarības un sociālu projektu atbalstam.

«TechHub Riga» ir pirmā un lielākā koprades telpa, kas dibināta 2012. gadā, un ir pirmais starptautiskais «TechHub London» atzars. Koprades telpā mitinās IT un tehnoloģiju start-up, un tā regulāri rīko ar uzņēmējdarbību, tehnoloģijām un start-up saistītus pasākumus, piemēram, «TechChill Baltics» konferenci, ikmēneša meet-up un «TechHub Riga» start-up akadēmijas. Starp «TechHub Riga» pašreizējiem biedriem un absolventiem ir tādi start-up kā «infogr.am», «MaxTraffic», «Fabula», «Reach.ly», «Funderful», «Sellfy», «inSelly» un «Willowbrite».

Jauno uzņēmēju forums «Biznesa sula» notiek kopš 2011. gada, un tajā satiekas uzņēmēji ar studentiem – topošajiem uzņēmējiem, lai dalītos savā veiksmes formulā, kas ir sniegusi iespēju realizēt kādu no biznesa idejām. Foruma laikā notiek aktīva diskusija, kā arī ir nodrošināta piemērota vide jaunu kontaktu veidošanai un jau esošo nostiprināšanai.

Papildu informāciju var iegūt rakstot e-pastu uz vai zvanot pa tālruni 67089025.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

25. februāris, 2016 plkst. 15:12

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi