Sezonas trešajā «Biznesa sulā»: «Minka Cat Cafe» un «RixWood»

23. novembris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Karjeras centrs aicina uz jaunās sezonas trešo uzņēmējdarbības interesentu forumu «Biznesa sula», kurā par savu biznesa pieredzi stāstīs pirmās kaķu kafejnīcas Latvijā «Minka Cat Cafe» īpašnieces Laura Pūce un Zane Kurme un dizaina produktu uzņēmuma «RixWood» īpašnieks Kalvis Kārkliņš. Foruma atbalstītājs – SEB banka.

Pasākums notiks otrdien, 1. decembrī, plkst. 18 Kalnciema kvartālā Rīgā, Kalnciema ielā 35. Tam pieteikties iespējams šeit. Forumam varēs sekot līdzi arī interneta tiešsaistē RTU mājaslapā.

Tuvajā Pārdaugavā esošajā Latvijas pirmajā kaķu kafejnīcā «Minka Cat Cafe» uz vietas ir pieci kaķi, kurus iestādes saimnieces adoptējušas dzīvnieku aizsardzības biedrībā «Ķepu-Ķepā». «Minka Cat Cafe» īpašnieču Lauras Pūces un Zanes Kurmes mērķis ir ne tikai sniegt iespēju baudīt relaksējošo mieru, ko sniedz kaķi, bet arī veicināt dzīvnieku adopciju un cilvēku rūpes par pamestajiem kaķiem – kafejnīcā «Minka Cat Cafe» var iegūt izglītojošu informāciju par patversmju darbu Latvijā un to, kā katrs no mums var palīdzēt tiem dzīvniekiem, kuri palikuši bez mājām.

Dizaina produktu uzņēmumā «RixWood» ražo koka smokingus, poučus un miziņas «iPhone» telefoniem, kas ir augstvērtīgs meistaru roku darbs. Tie ir videi draudzīgi, jo darināti no koka un otrreiz pārstrādātiem materiāliem, turklāt par katru pārdoto produktu «RixWood» iestāda divus kokus publiskā vietā un 6% ziedo labdarībai. Uzņēmuma «RixWood» pārstāvji paši par sevi saka, ka uzņēmumā ieliek savu kaisli un uzticību visam, ko dara, jo uzskata, ka tas ir īstais veids, kā strādā lietas.

Jauno uzņēmēju forums «Biznesa sula» notiek kopš 2011. gada, un tajā satiekas uzņēmēji ar studentiem – topošajiem uzņēmējiem, lai dalītos savā veiksmes formulā, kas ir sniegusi iespēju realizēt kādu no biznesa idejām. Foruma laikā notiek aktīva diskusija, kā arī ir nodrošināta piemērota vide jaunu kontaktu veidošanai un jau esošo nostiprināšanai.

Papildu informāciju var iegūt rakstot e-pastu uz vai zvanot pa tālruni 67089025.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

23. novembris, 2015 plkst. 13:53

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi