Šonedēļ skolēni seko RTU studentiem

26. oktobris, 2015
.
.
.

Skolēnu brīvdienās sākusies Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) akcija «Seko studentam», kuras laikā skolēni seko RTU studentiem un apmeklē izvēlēto fakultāti, iepazīstot studiju procesu lekcijās, laboratorijās, semināros, praktiskajās nodarbībās un bibliotēkā.

No 26. līdz 30. oktobrim RTU akcijā «Seko studentam» piedalās vairāk nekā 540 skolēnu no visas Latvijas, iepazīstot 220 zinošu un aktīvu RTU studentu ikdienu universitātē.

Skolēni šogad izrāda lielu aktivitāti, sekojot studentiem no visām deviņām RTU fakultātēm, sākot ar vairāk nekā 150 gadu seno Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultāti (MLĶF), līdz pat pavisam nesen durvis vērušajai Latvijā unikālajai E-studiju tehnoloģiju un humanitāro zinātņu fakultātei (ETHZF).

Skolēns, pavadot dienu ar RTU studentu un iepazīstot viņa ikdienu universitātē, iegūst vērtīgu informāciju un iespaidus par RTU mācību procesu, fakultātēm un studiju programmām, kas palīdz saprast, cik interesanti, saistoši un mūsdienīgi ir studēt inženierzinātnes RTU.

Fotogalerija

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

26. oktobris, 2015 plkst. 11:32

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi