Uzņēmumus aicina pieteikties RTU Karjeras dienai

15. janvāris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina uzņēmumus pieteikties lielākajam profesionālās orientēšanās pasākumam Latvijā – RTU Karjeras dienai, kurā darba devējiem būs iespēja klātienē uzrunāt ap 2500 potenciālo darbinieku un praktikantu no visām Latvijas augstskolām un iepazīstināt viņus ar savu uzņēmumu.

RTU Karjeras diena notiks 2015. gada 30. aprīlīStarptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, Rīgā, Ķīpsalas ielā 8. Studentiun citi interesenti Karjeras dienā varēs tikties ar interesējošo uzņēmumu pārstāvjiem un sākt veidot nākamo posmu savā karjerā. Lai iespējamo darba devēju un darba ņēmēju sarunas noritētu produktīvāk, ieteicams ņemt līdzi savus CV. Apmeklēt RTU Karjeras dienu aicināti jebkuras augstskolas studenti, kā arī citi interesenti, kuriem ir aktuāli karjeras izaugsmes jautājumi.

RTU Karjeras diena ir iemantojusi plašu atpazīstamību ne tikai studentu, bet arī uzņēmumu vidū. To pierāda 2014. gadā notikušais pasākums – to apmeklēja 2500 studentu un piedalījās 107 uzņēmumi, no kuriem tika saņemtas pozitīvas atsauksmes par Karjeras dienas nepieciešamību un lietderību. Šogad pasākums notiks jau divpadsmito reizi, un tam jau ir pieteikušies 76 uzņēmumi. Par katru uzņēmumu paredzēts ievietot informāciju RTU Karjerasdienas katalogā, kas bez maksas būs pieejams visiem pasākuma apmeklētajiem.

Uzņēmumu pieteikšanās RTU Karjeras dienai notiek divās kārtās: līdz 27. februārim – par zemāku dalības maksu, savukārt, piesakoties līdz 2. martam, dalības maksa būs lielāka. Pieteikties RTU Karjeras dienai var, rakstot e-pastu uz .

RTU Karjeras dienu atbalsta: SIA «Lattelecom», SIA «Atea Global Services», SAS «Manpower Lit» un SIA «Visma Enterprise». Pasākumu organizē RTU Karjeras centrs, Studentu parlaments un Attīstības fonds.

Informatīvi atbalsta lielākais Latvijas karjeras un izglītības portāls «Prakse.lv» un SIA «CVO Recruitment Latvia».

Video atskats no iepriekšējās RTU Karjeras dienas.

Plašāka informācija par sadarbības piedāvājumu uzņēmumiem.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

15. janvāris, 2015 plkst. 14:32

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi