Uzņēmumus aicina pieteikties RTU Karjeras dienai

7. janvāris, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina uzņēmumus pieteikties lielākajam profesionālās orientēšanās pasākumam Latvijā – RTU Karjeras dienai, kurā darba devējiem būs iespēja klātienē uzrunāt ap 2500 potenciālo darbinieku vai praktikantu no visām Latvijas augstskolām un iepazīstināt viņus ar savu uzņēmumu.

RTU Karjeras diena norisināsies 2016. gada 3. martā Starptautiskajā izstāžu centrā Ķīpsalā, Rīgā, Ķīpsalas ielā 8. Pieteikšanās pasākumā notiek trijās kārtā: līdz 25. janvārim – par zemāku dalības maksu, savukārt, piesakoties līdz 2016. gada 12. februārim vai no 15. februāra, dalības maksa būs augstāka.

Karjerasdienā aicināti piedalīties visu Latvijas augstskolu studenti un citi interesenti. Par katru uzņēmumu paredzēts ievietot informāciju RTU Karjeras dienas katalogā, kas bez maksas būs pieejams ikvienam pasākuma apmeklētajam.

«RTU sadarbība ar uzņēmumiem ir ļoti svarīga, tāpēc tā norisinās ne tikai reizi gadā Karjeras dienā, bet arī ikdienā, RTU studiju programmu saturu pielāgojot darba tirgus aktuālajām prasībām. Tas vainagojies panākumiem, jo Latvijas darba devēji jau ceturto gadu pēc kārtas RTU atzinuši par pieprasītāko augstskolu Latvijā, tā apliecinot RTU studiju augsto kvalitāti un absolventu sagatavotību darbatirgum,» saka RTU studiju prorektors profesors Uldis Sukovskis.

RTU absolventu iesaisti darba tirgū augstu novērtējuši arī starptautiskie eksperti, «QS Stars» universitāšu reitingā absolventu nodarbinātības kategorijā RTU piešķirot augstāko novērtējumu – piecas zvaigznes.

RTUKarjeras diena ir iemantojusi plašu atpazīstamību ne tikai studentu, bet arī uzņēmumu vidū. To pierāda 2015. gada aprīlī notikušais pasākums,ko apmeklēja ap 2300 studentu un tajā piedalījās 121 uzņēmumi, no kuriem tika saņemtas pozitīvas atsauksmes par Karjeras dienas nepieciešamību un lietderību.

Pieteikšanās dalībai RTU Karjeras dienai, rakstot e-pastu uz .

Plašāka informācija par sadarbības piedāvājumu uzņēmumiem.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Raksta pielikumi

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

7. janvāris, 2016 plkst. 14:48

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi