Dibināta RTU Absolventu asociācijas Liepājas nodaļa

11. novembris, 2014
.
.
.

Rūpējoties par Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) absolventiem Liepājā, viņu interesēm un atgriezeniskās saiknes atjaunošanu ar savu alma mater, piektdien, 7. novembrī, Liepājas Speciālās ekonomiskās zonas (SEZ) pārvaldes telpās tika dibināta RTU Absolventu asociācijas Liepājas nodaļa.

Vēl pirms oficiālās RTU Absolventu asociācijas Liepājas nodaļas atklāšanas notika ekskursija SIA «Cemex» telpās Brocēnos. To vadīja uzņēmuma Cementa ražošanas kvalitātes nodaļas vadītāja, divu RTU fakultāšu – Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes un Inženierekonomikas un vadības fakultātes – absolvente Eva Dzene.

Uzņēmumā «AE Partner» RTU Absolventu asociācijas valde, darbinieki un biedri tika iepazīstināti ar telpām un ražošanas procesiem, iekārtām un tehnoloģijām. Daļa uzņēmuma darbinieki ir RTU absolventi, kuri karjeru uzņēmumā sākuši kā praktikanti. Vizītes laikā tika apspriestas turpmākās sadarbības iespējas jaunu praktikantu piesaistei, kā arī par uzņēmuma iespējamo dalību RTU Karjeras dienā.

SEZ sanākušie RTU Liepājas absolventi tika iepazīstināti ar Liepājas ostas vēsturisko attīstību, problēmjautājumiem un to risinājumiem pēdējos 20 gados. Notika diskusija par potenciālo RTU Absolventu asociācijas Liepājas nodaļas attīstību un sadarbības formām ar absolventiem.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

11. novembris, 2014 plkst. 13:17

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi