Notiek RTU Prāta spēles skolēniem (tiešraide)

5. aprīlis, 2014
.
.
.

RTU jau 5. gadu notiks «RTU Prāta spēles 2014», kurās tiks noskaidroti atjautīgākie dalībnieki šahā, dambretē un bridžā un, kuri iegūs vērtīgas stipendijas studijām RTU ar kopējo balvu fondu virs € 3500.

Skaties tiešraidē

«Mūsu redzeslokā ir nonākuši vairāki skolēni, kuri mērķtiecīgi gadu no gada piedalās šajā pasākumā, attīstot stratēģisko un loģisko domāšanu un iegūstot naudas balvas, kuras izmantos kā stipendiju studijām RTU. Tas nozīmē to, ka jau 8. un 9. klasē skolēni ir pārliecināti, ka studēs RTU,» norāda RTU Sporta kluba direktore Sanita Vīlistere.

«Piedalījos RTU Prāta spēlēs skolēniem trīs gadus pēc kārtas, jo patīk spēlēt šahu, kā arī biju pārliecināta, ka studēšu RTU. Tā bija ne tikai lieliska iespēja paaugstināt meistarību šahā, bet arī iegūt balvas un stipendijas, kuras deva finansiālu atbalstu, sākot studijas RTU,» stāsta RTU Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes 1. kursa studente Elīna Otikova.

Saņemtās naudas balvas varēs izmantot, norēķinoties par sagatavošanas kursiem vai saņemt kā stipendiju, iestājoties RTU, kā arī izmantot kā daļu mācību maksas. Līdztekus naudas balvām dalībnieki izcīnīs kausus un citas balvas.

Piedalīties RTU Prāta spēlēs skolēniem 2014 var jaunieši, kuriem nav augstākās izglītības un kuri nav studējuši RTU. Īpaši aicināti 8.–12. klašu skolēni, kuri interesējas par iespējām studēt RTU.

Dalība sacensībās ir bez maksas.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

5. aprīlis, 2014 plkst. 10:50

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi