Paziņos RTU Zelta fondā iekļauto izcilāko absolventu vārdus

7. septembris, 2016
.
.
.

Ceturtdien, 15. septembrī, plkst. 18 Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Mazajā zālē, Rīgā, Kaļķu ielā1, paziņos 89 izcilāko absolventu vārdus, kuri ir iekļauti RTU Zelta fonda 2015./2016. studiju gada izlasē.

RTU Zelta fonds izveidots, lai cildinātu izcilākos RTU absolventus, informētu sabiedrību par viņu sasniegumiem un veicinātu absolventu karjeras izaugsmi. Veidojot Zelta fonda izlasi, tiek ņemta vērā ne tikai absolventa vidējā atzīme, bet arīstudiju laikā veiktās sabiedriskās aktivitātes, panākumi zinātnē un sportā.

«RTU Zelta absolventu sasniegumi vairo RTU diploma vērtību mums visiem. Katrs viņu labais darbs zinātnē, uzņēmējdarbībā, sportā un sabiedriskajā dzīvē mūs iedvesmo un mudina arī katru no mums būt izciliem un aizrautīgiem!» saka RTU Absolventu asociācijas izpilddirektore Anita Straujuma.

Zelta fonda absolventos augstu potenciālu un ieguldījumu nākotnē saskata arī darba devēji. «Laba izglītība ir stingrs pamats, uz kura būvēt izcilību. Esam gandarīti, ka,atbalstot RTU Zelta fondu, varam to veicināt. Mēs uzņēmumā ar izcilību saprotam gan lieliskas zināšanas izvēlētajā studiju jomā, gan prasmes šīs zināšanas likt lietā, gan spēju radīt idejas un aizraut arī citus šoideju realizēšanai. Zelta fonda izlasē redzam tieši šādus potenciālos speciālistus, un viņi būs vērtīgs ieguvums daudziem Latvijas uzņēmumiem,ne tikai AS «Latvenergo». Izcilniekiem novēlam atrast katram savu īsto vietu, kur pilnībā realizēt savu potenciālu,» uzsver AS «Latvenergo» personāla vadības direktore Inga Kola.

RTU Zelta fonds izveidots 2010. gadā. Kandidātus iekļaušanai RTU Zelta fondā izvirza studiju programmu direktori sadarbībā ar RTU Karjeras centru. Absolventu zelta izlase ik semestri tiek publicēta RTU mājaslapā, kā arī īpašā RTU Zelta fonda informatīvajā izdevumā, kuru saņems RTU Karjeras centra sadarbībasuzņēmumi.

Projekta atbalstītāji ir AS «Latvenergo» un AS «Olainfarm».

Vairāk par RTU Zelta fondu

RTU Zelta fonda buklets

RTU Komunikācijas un mārketinga departaments

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

7. septembris, 2016 plkst. 11:53

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi