Piesaki savu biznesa ideju jaunajam studentu biznesa inkubatoram – RTU IdeaLAB

1. jūlijs, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina pieteikties jaunizveidotā koncepta RTU IdeaLAB jaunajā uzsaukumā. Tā pirmajā posmā, kas ilgs sešus mēnešus, uzņems visu iesniegto ideju autorus. Savukārt pēc pusgadu ilga apmācību un atbalsta perioda komandām būs iespēja virzīties uz nākamo posmu, kura laikā ar visiem autoriem pie viņu ideju attīstīšanas RTU IdeaLAB strādās individuāli. Programmas noslēgumā ideju autoriem tiks sniegta iespēja turpināt idejas attīstību kādā no nozares inkubatoriem.

Dalība RTU IdeaLAB savas idejas vai produkta attīstības sākšanai iespējama līdz 15. septembrim, aizpildot elektronisko anketu. Visi pieteikumi tiks izskatīti nedēļas laikā.

RTU IdeaLAB nodrošina dalībniekiem apmācības komandas veidošanā, idejas attīstīšanā, biznesa modelēšanā, pārdošanā un mārketingā, kā arī piedāvā ekspertu konsultācijas, koprades telpas, tīklošanu, tehnisko atbalstu produkta izstrādē, grāmatvedības un jurista pakalpojumus.

Zīmols RTU IdeaLAB ir viena no RTU Dizaina fabrikas atbalsta iniciatīvām, kas radīta RTU Studentu biznesa inkubatora aizvadītās sezonas noslēgumā. RTU IdeaLAB mērķis ir apvienot jaunos, talantīgos uzņēmējus, mentorus, jaunrades entuziastus, mācībspēkus un investorus, nodrošinot vidi jaunu ideju un produktu radīšanā vai jau esošo attīstīšanā.

Vairāk informācijas RTU IdeaLAB mājaslapā: www.idealab.rtu.lv.

RTU Komunikācijas un mārketinga departaments

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

1. jūlijs, 2016 plkst. 9:58

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi