Pirms Eiropas «viesizrādēm» RTU futbolisti tiekas ar RTU rektoru un Rīgas mēru

17. oktobris, 2014
.
.
.

Piektdien, 17. oktobrī, saistībā ar Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) futbola komandas «RTU Futbola centrs» piedalīšanos Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) organizētajās «Regions Cup» sacensībās, tās futbolisti un delegācijas pārstāvji pirms izlidošanas uz Horvātijas pilsētu Poreču tikās ar RTU rektoru akadēmiķi Leonīdu Ribicki un Rīgas domes priekšsēdētāju Nilu Ušakovu.

L. Ribickis ne tikai novēlēja veiksmi turnīrā, bet arī pauda gandarījumu, ka piedaloties šāda līmeņa starptautiskā turnīrā, komanda nes universitātes vārdu pasaulē. RTU rektors arī ieskicēja jaunumus saistībā ar RTU futbola stadiona infrastruktūras jautājumiem. Futbola komandas galvenais treneris Pāvels Fjodorovs RTU rektoram pasniedza komandas reprezentācijas tērpu un vimpeli.

Pēc tam futbolisti un delegācijas pārstāvji devās uz pieņemšanu pie Rīgas domes priekšsēdētāja Nila Ušakova. Tikšanās laikā abas puses pārrunāja dažādus jautājumus, kas saistīti ar komandas sagatavošanās procesu un izredzēm turnīrā. N. Ušakovs komandai uzdāvināja Rīgas pilsētas karogu, kas tiks izmantots kā viens no reprezentatīvajiem elementiem turnīra atklāšanā. Savukārt komandas prezidents Juris Keišs N. Ušakovam pasniedza plāksni ar komandas simboliku.

RTU futbola komanda ielozēta «Regions Cup» sacensību A apakšgrupā, kur tiksies ar Zviedrijas klubu «Västergötland», Azerbaidžānas komandu «Çağırğan» un «Zagreb» no Horvātijas.

Spēļu kalendārs.

UEFA rīkotās «Regions Cup» sacensības notiek reizi divos gados, un tajās piedalās Eiropas valstu labākās amatieru futbola komandas. Šajā turnīrā spēlē futbolisti, kuri iepriekš nav piedalījušies profesionāla līmeņa turnīros. Pašreizējie «Regions Cup» īpašnieki ir Itālijas komanda «Veneto», kas to ieguva 2013.  gada jūnija beigās.

Atgādinām, ka 2013. gada oktobra beigās «RTU Futbola centrs» ieguva Latvijas 2. līgas čempionu titulu, kas nodrošināja dalību prestižajās UEFA organizētajās «Regions Cup» sacensībās.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

17. oktobris, 2014 plkst. 16:47

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi