RTU aicina vidusskolēnus sekot studentiem

20. februāris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) aicina vidusskolēnus līdz 3. martam pieteikties dalībai projektā «Seko studentam», lai skolēnu pavasara brīvlaikā dienu pavadītu kopā ar RTU studentiem un iepazītu viņu ikdienu.

Projekta laikā – no 17. līdz 21. martam – vidusskolēni varēs sekot kāda studenta gaitām lekcijās, laboratorijas darbos, semināros, praktiskajās nodarbībās un bibliotēkā. Piedaloties projektā, skolēni varēs iepazīties arī ar plašajām RTU ārpusstudiju aktivitātēm: sporta komandām, kultūras kolektīviem un RTU Studentu parlamenta darbību. 

«Apciemojot RTU, sapratu, ka tā ir universitāte, kas sniedz studentiem lieliskas izaugsmes iespējas. Ļoti piesaistīja un iedvesmoja gan mācībspēku sniegums lekcijās, gan RTU Studentu parlamenta un pašpārvalžu darbība. Radās vēlme darboties pašpārvaldē, jo tajā sastapos ar ļoti atsaucīgiem un draudzīgiem cilvēkiem,» stāsta Aizkraukles novada ģimnāzijas skolēns Artūrs Jaunošāns. 

Piedalīties projektā un kļūt par kāda vidusskolēna draugu un padomdevēju ir aicināti visi RTU studenti, jo tā ir lieliska izdevība pastāstīt topošajiem studentiem par studijām, ārpusstudiju iespējām un dzīvi RTU. 

Dalībai projektā «Seko studentam» jāpiesakās līdz 3. martam, aizpildot pieteikuma anketu: anketa skolēniem un RTU studentiem.  

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

20. februāris, 2014 plkst. 14:45

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi