RTU APF Tēlotājas mākslas katedras vadītāja aicina uz izstādēm

6. janvāris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātes (RTU APF) Tēlotājas mākslas katedras vadītāja gleznotāja Anita Meldere aicina visus 6. janvārī plkst. 17 Bauskas novadpētniecības un mākslas muzejā, Kalna ielā 6, un plkst. 18 galerijā «Meistars Gothards», Rīgas ielā 31, uz savu izstāžu atklāšanu.

Bauskas novadpētniecības un mākslas muzejā līdz 30. janvārim būs skatāma A. Melderes gleznu izstāde «Reālas vērtības». Savukārt galerijā «Meistars Gothards» līdz 6. februārim varēsim iepazīties ar mākslinieces darbiem izstādē «Sieviešu lietas».

Muzejs atvērts darba dienās, izņemot pirmdienu, no pkst. 10 līdz 17, sestdienās un svētdienās no pkst. 10 līdz 16. Galerija skatītajiem atvērta darba dienās no plkst. 9 līdz 17, sestdienās no plkst. 9 līdz 14, svētdienās slēgta.

Anita Meldere ir mākslas maģistre, docente, kopš 2007. gada – APF Tēlotājas mākslas katedras vadītāja. No 1995. līdz 2009. gadam bijusi krāsu mācības docētāja Latvijas Mākslas akadēmijas Funkcionālā Dizaina nodaļā. Viņa strādā eļļas, akvareļa un akrila tehnikās, kā arī litogrāfijā.

Kopš1972. gada Anita Meldere ir piedalījusies daudzās nozīmīgās izstādēs gan Latvijā, gan ārzemēs: Vācijā, Dānijā, Spānijā, Francijā, ASV, Japānā, Krievijā, Lietuvā, Igaunijā un citās valstīs. Viņas gleznas atrodas muzejos un mākslas krātuvēs Latvijā, Lietuvā. Gruzijā, Krievijā,Japānā, kā arī privātkolekcijās Latvijā, Krievijā, ASV, Francijā, Beļģijā, Dānijā, Vācijā un citur.

Laipni aicināti visi interesenti!

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

6. janvāris, 2014 plkst. 9:28

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi