RTU atvērts jauns drukāšanas, kopēšanas un skenēšanas pakalpojumu centrs

24. februāris, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes Būvniecības inženierzinātņu fakultātē (RTU BIF) darbu sācis Digitālās drukas centrs (DDC), kurā tiek sniegti A4 un A3 izmēru lapu melnbaltas, krāsainas, vienpusējas un abpusējas drukāšanas, kopēšanas un skenēšanas pakalpojumi.  

DDC klientiem pieejami arī pieci brīvpieejas datori ar programmatūrām un visa veida iesiešanas darbi, skavošana, spirāļošana un līmēšana. DDC visus pakalpojumus varēs saņemt gan RTU studenti, mācībspēki un citi darbinieki, gan arī tie, kas nestudē un nestrādā RTU.

«Mēs noteikti uzklausām visu, kas nepieciešams studentiem. Prasām – kas jums īsti ir nepieciešams, lai jūs būtu laimīgi? Tad viņi stāsta  – vāciņi, ātršuvējs, caurumotājs, skavotājs. Visas tās sīkās lietas mēģinām soli pa solim ieviest, lai studentiem ir zināma vienas pieturas aģentūra, kurā vajadzības gadījumā vērsties,» atklāj SIA «RTU servisu aģentūras» DDC ražošanas direktors Ģirts Freidmanis.

Vistuvākajā laikā DDC plānots arī uzstādīt elektronisko karšu terminālu, lai par daudzfunkciju centra pakalpojumiem varētu norēķināties ne tikai ar skaidru naudu. Vēl prognozēts DDC klientus nodrošināt ar «AutoCAD» programmatūru un nodrošināt rasējumu drukāšanu, kas būs īpaši noderīgi līdzās esošo BIF, kā arī Arhitektūras un pilsētplānošanas fakultātes studentiem. Turklāt līdz nākamā mācību gada sākumam DDC plānots ieviest arī bakalaura darbu iesiešanu, nodrošinot vāciņus un visu nepieciešamo, lai kvalitatīvi un ātri izpildītu šo darbu.

«Esmu šeit bijis divas reizes un priecājos, ka RTU ir atvērta šāda vieta, jo šeit var ātri un ērti izprintēt lapas un citus materiālus. Arī mani kursa biedri nāk un izmanto jaunā drukas centra pakalpojumus. Turklāt, tā kā šis drukas centrs ir plašāks nekā iepriekšējais, es ceru, ka tajā būs arī vairāk iespēju,» stāsta BIF 2. kursa students Atvars Kalniņš.

RTU BIF telpās esošais DDC strādā darba dienās no plkst. 8 līdz 17, lai studenti gan pirms nodarbībām, gan pēc tām varētu izdrukāt un sagatavot sev nepieciešamos materiālus.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

24. februāris, 2016 plkst. 11:20

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi