RTU Dizaina Tehnoloģiju Institūta studentu darbi būs apskatāmi izstādē «Design Isle 2015»

1. oktobris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes Materiālzinātnes un lietišķās ķīmijas fakultātes Dizaina tehnoloģiju institūta (RTU DTI) izstrādātie studentu darbi būs apskatāmi Rīgas starptautiskajā dizaina izstādē «Design Isle 2015», kas no 2. līdz 4. oktobrim norisinās Ķīpsalas starptautiskajā izstāžu centrā. 

DTI stendā būs apkopoti gan produktu pirmparaugi, gan pētījumi, parādot izstrādājuma tapšanas procesu no jauna materiāla izveides līdz gatavam produktam. Interesenti varēs apskatīt četrus labākos pēdējo gadu bakalaura darbus: Sigitas Muratovas glāzes turētājs «Tējaskoks», kas pārnēsāšanas laikā pasargā rokas no karstuma un saglabā tēju ilgāk siltu, vai gluži pretēji – saldējuma kokteili aukstu, Ulda Salnas «Saliekamā taburete», kas ir  vienkārši saliekama un ērti transportējama, Ketijas Kalniņas, Agneses Meistares, Annas Elizabetes Kasparsones funkcionālā rotaļlieta bērniem «Kidlino», kas bērnam attīsta roku kustību koordināciju, stimulē tausti, veicina fantāziju un rada pozitīvas emocijas, kā arī Artūra Ķīša «Malkas grozs», kas ir viegli modificējams, ergonomisks, ekoloģisks un izturīgs.

Savukārt informatīvās prezentācijās būs iespēja iepazīties ar RTU DTI maģistrantūras un doktorantūras studentu pēdējo gadu pētījumiem. Izstādē DTI interesentiem sniegs arī plašāku informāciju par studiju iespējām RTU un tiks organizētas dažādas ar dizainu saistītas radošās aktivitātes.

Sīkāku informāciju par izstādi iespējams uzzināt izstādes mājaslapā http://www.designisle.lv/.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

1. oktobris, 2015 plkst. 12:32

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi