RTU DOKTORANTŪRAS SKOLA AICINA UZ SEMINĀRIEM ARĪ NOVEMBRĪ

28. oktobris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Doktorantūras skola novembrī turpinās jau iesākto darbsemināru ciklu par IMRaD publikāciju formātu, kā arī aicina doktorantus un citus interesentus pieteikties dalībai novembra tematiskajos semināros!

RTU Doktorantūras skola 2015. gada rudens semestrī organizē virkni seminārus, lai sniegtu iespēju doktorantiem un citiem interesentiem papildināt savas esošās zināšanas vai iegūt jaunas, pētniecības darba procesā noderīgas prasmes. Novembrī tiks turpināts oktobra beigās uzsāktais darbsemināru cikls «Doctoral Student English Language Writing Workshops: Introducing IMRaD», ko vada Merija Jirgensons, kā arī īstenoti 4 jauni semināri/semināru cikli, kuriem var pieteikties jau tagad!

  • 4. novembrī un 25. novembrī notiks semināru cikls «Pedagoģiskais darbs augstskolā», ko vadīs Asoc. Prof. Alvars Baldiņš. Semināra ietvaros būs iespējams uzzināt par pedagoģiskā darba specifiku augstskolā un rast atbildes uz sevi interesējošiem jautājumiem saistībā ar mūsdienīgu pedagoģisko darbu un tā organizēšanu. Semināriem var pieteikties šeit.

  • 10. novembrī aicinām visus interesentus uz diskusijas veida semināru «Uzņēmējdarbības vide Latvijā: plusi un mīnusi», ko vadīs Māris Millers (RTU doktorants un pieredzējis uzņēmējs). Semināru ir paredzēts īstenot neformālā gaisotnē un sniegt iespēju tā dalībniekiem gūt priekšstatu par lietām, kas ir jāņem vērā, uzsākot uzņēmējdarbību Latvijā. Semināram var pieteikties šeit.

  • 11. novembrī notiks seminārs «Tehnoloģijas prezentāciju veidošanā», ko vadīs Artis Ivanovs. Seminārā tiks skaidrotas biežāk pieļautās kļūdas prezentāciju veidošanā un veidi, kā no tām izvairīties. Semināram var pieteikties šeit.

  • 19. novembrī Lita Akmentiņa (Doktorantūras skolas vadītāja) vadīs semināru «Ievads pētījumu metodoloģijā». Semināra ietvaros ir paredzēts apskatīt jautājumus, kas ir saistīti ar pētījuma struktūru/dizainu (Research Design), un sniegt ieskatu dažādās pieejās pētījumu veikšanai. Semināram var pieteikties šeit.

Vairāk informācijas par semināriem un citām Doktorantūras skolas aktivitātēm ir iespējams iegūt, rakstot uz un zvanot 67089870 vai 67089040. Papildu informācija ir arī atrodama Doktorantūras skolas publiskajā priekšmetā portālā Ortus.lv un ar aktuālo semināru plāna versiju var iepazīties RTU mājaslapas sadaļā «Doktorantūras skola».

RTU Doktorantūras skola

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

28. oktobris, 2015 plkst. 10:55

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi