RTU florbolisti iekļūst Virslīgas finālā

5. aprīlis, 2016
.
.
.

«Mogo-RTU/Rockets» florbolisti aizvadītās nedēļas nogalē, pārliecinoši uzvarot savus pusfināla pretiniekus «Ulbroka/FS Masters», nonākuši Latvijas florbola virslīgas finālā, kur par šīs sezonas čempiona titulu sacentīsies ar spēcīgo Lielvārdes komandu.

Sestdien, 2. aprīlī, «Mogo-RTU/Rockets» mājas spēlē Rīgā, «Elektrum Olimpiskajā centrā» ar rezultātu 9:1 triumfēja pār «Ulbroka/FS Masters» florbolistiem. Pirmie vārti Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) komandas labā tika gūti jau spēles 48. sekundē, kad precīzu metienu, pārtverot bumbiņu, guva Henrijs Uzraugs. Otros vārtus guva «Mogo-RTU/Rockets» treneris Jānis Jansons, noslēdzot pirmo spēles periodu ar rezultātu 2:0 RTU komandas labā. Arī otrajā periodā «Ulbroka/FS Masters» nespēja gūt nevienus vārtus, kamēr «Mogo-RTU/Rockets» spēlētāji Gvido Lauga, Jānis Jansons un Miķelis Dravnieks katrs savureiz pārspēja pretinieku vārtsargu, izvirzot komandu vadībā jau ar 5:0. Tikai spēles pēdējā perioda trešajā minūtē pirmos un, tiesa, arī vienīgos vārtus guva «Ulbroka/FS Masters» spēlētājs Kaspars Šķēls. RTU florbolisti nepalika atbildi parādā – pa vārtiem Edžus Bunkas, G. Laugas un J. Jansona labā, bet treknu punktu spēlei pielika Dinārs Vaitaitis, kurš ar precīzu metienu izcēlās pamatlaika pēdējā minūtē.

Par labāko RTU spēlētāju atzina G. Laugu, kuram šajā mačā divi gūti vārti. Bet rezultatīvākie «Mogo-RTU/Rockets» bija J. Jansons ar trijiem gūtiem vārtiem jeb hat-trick un H. Uzraugs ar četriem (1+3) punktiem. Divi punkti (1+1) D. Vaitaiša kontā. Labākā spēlētāja balvu Ulbrokas komandā saņēma vienīgo vārtu autors K. Šķēls. Līdz ar to «Mogo-RTU/Rockets» iekļuvusi turnīra finālā, kas sāksies jau sestdien, 9. aprīlī, «Arēna Rīga» zālē, kur RTU komanda sāks cīņu ar klubu «Lielvārde» par Latvijas florbola Virslīgas čempionu kausu un zelta medaļām.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

5. aprīlis, 2016 plkst. 17:06

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi