RTU IT studenti aicināti piedalīties uzņēmuma «Galeo Consulting» inženieru dienā

7. aprīlis, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studentu organizācija «BEST-Riga» (Board of European Students of Technology) aicina RTU informācijas tehnoloģijas (IT) studentus piedalīties Inženieru dienā, kas notiks sadarbībā ar programmu izstrādes, ieviešanas un konsultāciju uzņēmumu «Galeo Consulting». Tā būs iespēja studentiem radošā veidā pierādīt savas profesionālās kompetences IT nozarē.

Pasākums notiks trešdien, 27. aprīlī, plkst. 13 RTU Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātē, Rīgā, Sētas ielā 1, 405. telpā.

Dalībniekiem būs sevi jāpierāda programmēšanas sacensībās jeb hakatonā, kas sadalītas vairākos posmos, katrā no tiem piedāvājot dažādas sarežģītības pakāpes programmēšanas uzdevumus, tādēļ pieteikties aicināts jebkurš students, kurš studē  vai strādā IT jomā. Ierobežotā laikā jaunajiem speciālistiem būs jānonāk pie veiksmīgākā risinājuma, tādējādi iegūstot ne vien vērtīgu pieredzi, bet uzvaras gadījumā arī kādu no balvām – planšetdatora, ārējā cietā diska vai Arduino starter kit. Studentiem, kuri sacensībās sevi būs pierādījuši vislabāk un viņu prasmes atbildīs uzņēmuma «Galeo Consulting» prasībām, paveras iespējas uzņēmumā iegūt prakses vai darba vietu.

«Inženieru diena» paver iespējas studentiem saprast, ar ko ikdienā nodarbojas nozares uzņēmumi, savukārt uzņēmumiem ļauj aktīvi piedalīties potenciālo darbinieku izglītošanā un viņu zināšanu un prasmju praktiskā pilnveidē.

Pieteikties var, aizpildot pieteikuma anketu. Sīkāka informācija par pasākumu pieejama pasākuma facebook lapā vai arī rakstot uz e-pastu u.lv.

Sacensības organizē «BEST Riga», kas, īstenojot un pilnveidojot savus projektus, rūpējas par RTU jauniešu interešu izglītības iespējām, iesaisti izglītības procesos, kā arī karjeras atbalstu.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

7. aprīlis, 2016 plkst. 11:23

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi