RTU postfolkloras grupa «Daba san» piedalīsies starptautiskajā zināšanu festivālā «HELSUS»

12. maijs, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) postfolkloras grupa «Daba san» 21.–22. maijā priecēs festivāla «HELSUS» apmeklētājus  īpašās postfolkloras meistarklasēs, kā arī koncertā kopā ar Vītolu ģimeni un Inesi Kozuliņu.

Festivāla atslēgas vārdi ir ķermenis, dvēsele, veselība. Tā laikā vienlaikus norisināsies lekcijas, fiziskie treniņi, darbnīcas, koncerti u.c. zināšanu un veselību bagātinošas nodarbes. Festivāls piedāvās programmu, kas vienuviet pulcēs vairāk nekā 100 meistarus – zinātniekus, lektorus un praktiķus, kuri  ar zināšanām dalīsies septiņos «HELSUS» dārzos: Veselības dārzā, Uztura dārzā, Vides dārzā, Dvēseles dārzā, Sevis izzināšanas dārzā, Fiziskās prakses dārzā, Dārzā bērniem.

«Daba san» festivāla laikā būs sastopami Dvēseles dārzā, kur ikvienu interesentu īpašās postfokloras meistarklasēs iepazīstinās plašāk ar postfolkloras izpausmēm mūzikā, dodot iespēju sacerēt un ieskandināt savu tautasdziesmu. 21. maijā meistarklase notiks no plkst. 15 līdz 16, savukārt 22. maijā – no plkst. 11 līdz 12.

Vasaras sākumā ir gaidāma grupas jaunā mūzikas albuma iznākšana, tādēļ festivāla pirmaja dienā, 21. maijā, no plkst. 16.30 līdz 18 Dvēseles dārzā festivāla apmeklētājiem būs iespēja pirmajiem dzirdēt albumā ietverto dziesmu koncertu draudzīgā un pavisam personīgā gaisotnē. Savukārt festivāla noslēgumā plkst. 16 uz «Helsus» lielās skatuves notiks Lielā sadziedāšanās, kurā kopā ar «Daba san» muzicēs Vītolu ģimene un dainu meditācijas meistare Inese Kozuliņa.

Vairāk par festivālu iespējams uzzināt festivāla mājaslapā.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

12. maijs, 2016 plkst. 9:10

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi