RTU saņem uzņēmuma «Southwestern Advantage» balvu

19. februāris, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskā universitāte (RTU) apbalvota ar uzņēmuma «Southwestern Advantage» «2015 Top Campus Award». No 218 universitātēm RTU ieguvusi 15. vietu universitāšu topā, apliecinot prasmi sagatavot darba tirgū konkurētspējīgus jauniešus.

«2015 Top Campus Award» tiek piešķirta par attiecīgās universitātes studentu sasniegtās peļņas rādītāju, kas RTU studentu gadījumā mērāms vairāk nekā 123 000 ASV dolāru apmērā. Pērn uzņēmumā darbojās 13 jauniešu no RTU un kopumā 80 no Latvijas.

Uzņēmums «Southwestern Advantage» ik gadu vasaras mēnešos tiešās pārdošanas un līderības programmā iesaista vairākus tūkstošus Amerikas un vairākus simtus Eiropas koledžu un universitāšu studentu. Viņu uzdevums ir pārdot mācību grāmatas un programmatūru, izmantojot tiešās pārdošanas (door-to-door sales) metodi. Uzņēmums uzsver, ka programmas mērķis nav tikai izglītot studentus pārdošanā, bet arī pievērst uzmanību dažādām citām kvalitātēm, kas studentam var palīdzēt, uzsākot darba gaitas savā izvēlētajā profesijā, piemēram, laika menedžmentam, ētikai, motivācijai, pārliecībai u. c.

RTU bakalaura profesionālo studiju programmas «Būvniecība» 5. kursa students Uldis Ķemers, kurš programmā iesaistījies jau vairākus gadus, uzsver: «Patiess prieks par RTU studentu sasniegto – tas motivē lielākiem panākumiem un izaugsmei. Piedaloties programmā, esmu uzlabojis komunikācijas, argumentācijas, kā arī biznesa vadības prasmes, iemācījies motivēt sevi sasniegumiem. Zināšanas, kas gūtas, strādājot «Southwestern Advantage», augstu novērtē darba devēji visā pasaulē, arī Latvijā. Jau patlaban, pateicoties iegūtajām prasmēm, darba tirgū savā nozarē varu konkurēt ar pieredzes bagātākiem savas jomas speciālistiem.»

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

19. februāris, 2016 plkst. 11:58

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi