RTU sporta komandas aizvada spēlēm bagātu nedēļas nogali

10. februāris, 2014
.
.
.

Aizvadītā nedēļas nogale bija sporta spēlēm bagāta un aizraujoša. Uzvaras izcīna Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) basketbolisti, «RTU/Inspecta» florbolisti un volejbola komanda «RTU/Robežsardze».

Futbols

Piektdien, 7. februārī, RTU futbolisti aizvadīja Latvija Amatieru futbola līgas ziemas turnīra play-off spēles. Pirmo, astotdaļfināla spēli «RTU FC» aizvadīja pret «FC Caramba Riga» uzvarot ar rezultātu 3:0, iekļūstot ceturtdaļfinālā. Arī pusfinālā «RTU FC» ir stiprāki par «Sportima-Nikars» un ar rezultāti 1:0 nodrošina sev vietu pusfinālā, kurā tikās ar FK «Monarh». Pusfinālā RTU futbolisti piedzīvoja zaudējumu 0:2 un neiekļūst finālā.

Svētdien, 9.februārī norisinājās Latvijas Telpu futbola čempionāta ceturtdaļfināla spēle, kurā RTU futbolisti piedzīvoja sakāvi ar rezultātu 2:7, zaudējot FK «New Project».

Volejbols

Sestdien, 8. februārī, «Latvenergo» sporta zālē, RTU komanda aizvadīja kārtējo Latvijas Nacionālās volejbola līgas spēli pret «Kuldīgas NSS/K-volejs» komandu, zaudējot 1:3.

Savukārt svētdien, 9.februārī, «Schenker» līgas spēlē «RTU/Robežsardze» pieveica VK «Rakvere» ar rezultātu 3:2.

Basketbols

Piektdien, 7. februārī, RTU basketbola komanda tikās ar Siguldas basketbola komandu. RTU izcīnīja uzvaru ar rezultātu 80:73, 18 spēlēs ar iekrātiem 32 punktiem turnīra tabulā ierindojas ceturtajā vietā.

Florbols

Sestdien, 8. februārī, «RTU/Inspecta» ar pārliecinošu rezultātu 11:3 uzvarēja FBK «Valmiera/VIA».

Svētdien, 9. februārī, Liepājā, «RTU/Inspecta» ar rezultātu 8:4 uzvarēja florbola komandu «Kurši». «RTU/Inspecta» florbolisti 23 spēlēs ir iekrājuši 58 punktus un ierindojas otrajā vietā.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

10. februāris, 2014 plkst. 16:55

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi