RTU sportistes triumfē studentu kausa izcīņā minifutbolā sievietēm

24. septembris, 2015
.
.
.

Sestdien, 19. septembrī, Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studentes kļuva par pirmā sieviešu studentu kausa uzvarētājām minifutbolā, atkārtojot RTU vīriešu komandas panākumu 2012. gadā.

Debijas sieviešu kausa izcīņā piedalījās četras vienības no trim universitātēm: RTU, LSPA un divas RSU komandas. Sacensību dalībnieces kopumā aizvadīja sešas spēles formātā «5 pret 5». Pārliecinošāko sniegumu demonstrēja RTU, uzvarot visās trīs spēlēs.

Lai arī RTU vīriešu komanda ar gūtajiem astoņiem punktiem šoreiz palika vien piektajā vietā, cerēsim, ka nākamajā minifutbola turnīrā viņi atkārtos savu šī gada pavasara sasniegumu – čempiona titulu.

Individuālajās nominācijās turnīra balvas saņēma sekojoši RTU studenti: Rebeka Tīle ar astoņiem gūtiem vārtiem kļuva par rezultatīvāko spēlētāju starp sievietēm, Annu Dubovu godināja kā sacensību labāko vārtsardzi, bet no vīriem par labāko pussargu atzina Renāru Pastaru. Laureāti ieguva medaļas un kausus, bet pilnīgi visi dalībnieki – piemiņas balvas.

Studentu kausa izcīņas turnīra minifutbolā organizētāji Rīgas Futbola federācija (RFF) un atbalstītāji Latvijas Futbola federācija (LFF) izsaka pateicību visām augstskolām par dalību vienas dienas studentu kausa izcīņā minifutbolā un aicina tikties nākamajās studentu sacensībās.

RFF kopš 2012. gada divas reizes gadā rīko vienas dienas studentu kausa izcīņu minifutbolā – aprīlī un septembrī. Šajās, pēc kārtas jau septītajās sacensībās, pirmo reizi noskaidroja labāko komandu arī sieviešu konkurencē.

Vairāk informācijas par studentu kausa rudens posmu turnīra mājaslapā.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

24. septembris, 2015 plkst. 16:49

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi