RTU sportisti Latvijas XXVI Universiādes posmā minifutbolā izcīna 2. vietu

29. aprīlis, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) sieviešu un vīriešu komandas ieguvušas sudraba medaļas Latvijas XXVI Universiādes posmā minifutbolā. Augstos komandu sasniegumus čempionātā papildināja arī sportistu individuālie sasniegumi.

Sieviešu konkurencē RTU komanda ieguva augsto 2. vietu, piekāpjoties Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas sportistēm, bet pārspējot Latvijas Lauksaimniecības universitātes komandu ar grandiozu rezultātu 13:0. Labo komandas sniegumu apstiprināja arī fakts, ka čempionāta vērtīgākās spēlētājas titulu ieguva RTU futboliste Karlīna Lūse.

Vīriešu konkurencē spēles norisinājās pēc grupu principa – visas komandas tika sadalītas četrās grupās un katra no tām izspēlēja savstarpējās spēles. Pēc grupu spēlēm astoņas labākās komandas turpināja cīņu par zeltu. RTU demonstrēja stabilu un pārliecinošu sniegumu līdz pat finālspēlei, pamatlaikā neielaižot nevienus vārtus. Tomēr finālmačā spēcīgāka izrādījās Rīgas Ekonomikas augstskolas (SSE) komanda, atstājot RTU uz otrā augstākā goda pjedestāla pakāpiena. Par čempionāta labāko uzbrucēju vīriešu konkurencē atzina RTU komandas sportistu Dmitrijs Teļešu, kurš savas universitātes labā guva piecus vārtus.

Latvijas XXVI Universiādes posms minifutbolā notika RTU stadionā, Rīgā, Daugavgrīvas ielā 56a, sievietēm 5x5 formātā, bet vīriešiem 8x8 formātā. Vīriešu konkurencē spēkiem mērojās 13 komandas, bet sieviešu konkurencē sacentās trīs komandas. Spēļu rezultāti un grupu, kā arī apbalvoto spēlētāju saraksti – vīriešiem  un sievietēm.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

29. aprīlis, 2016 plkst. 10:02

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi