RTU studenta biznesa ideja – www.akcijugrozs.lv – gūst popularitāti un kļūst par darba devēju

17. decembris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes Elektronikas un telekomunikāciju fakultātes (RTU ETF) maģistrantūras absolventa Artūra Baranceva un Banku augstskolas absolventa Kalvja Vaska realizētās biznesa idejas – portāla www.akcijugrozs.lv – sniegtās priekšrocības paspējuši novērtēt jau vairāki tūkstoši interneta lietotāju, neskatoties uz to, ka darbību tas sācis tikai šā gada rudenī.

Šā gada pavasarī projekts akcijugrozs.lv tika iekļauts starp 10 labākajām biznesa idejām, kurām bija iespēja gūt RTU Studentu biznesa inkubatora atbalstu visam 2014. gadam. Šobrīd idejas autori jau kļuvuši par darba devējiem diviem darba ņēmējiem.

Šajā portālā vienkāršā veidā maksimāli ātri iespējams atrast Latvijas lielāko veikalu tīklu akcijas preču piedāvājumus. Patlaban portālā vienlaicīgi ik dienu var aplūkot vairāk nekā 1000 akcijas produktu no 13 nozīmīgākajiem Latvijas veikalu tīkliem, kas kopumā aptver gandrīz 1500 veikalu.

Portāls akcijugrozs.lv atšķirībā no konkurentiem fokusējas tieši uz ikdienā nepieciešamo pārtikas produktu akciju piedāvājumiem. Patērētāju pētījumi liecina, ka, neskatoties uz it kā notiekošo ekonomiskās situācijas uzlabošanos, vairāk nekā 70% pircēju savos ikdienas pirkumos regulāri izvēlas akcijas preces, kā arī – to iegāde ir laba iespēja samazināt ikdienas tēriņus.

Līdzšinējā pieredze rāda, ka, izmantojot akcijugrozs.lv, ir iespējams ietaupīt pat vairāk nekā 20% no izdevumiem, kas tiek tērēti pārtikas produktu iegādei. Portāla veidotāji cer, ka arvien vairāk cilvēku varētu dot priekšroku akcijas preču meklēšanai internetā, tādējādi mazinot akcijas avīžu skaitu pastkastītēs un netieši dodot savu artavu dabas saudzēšanā.

RTU Studentu biznesa inkubatora projektu īsteno RTU Karjeras centrs sadarbībā ar «Swedbank» AS. Mentorus, ekspertus un konsultantus nodrošina RTU Inženierekonomikas un vadības fakultāte un Rīgas Hanzas Rotari klubs.

RTU Studentu biznesa inkubators ir izveidots 2010. gadā ar mērķi veicināt jaunu, perspektīvu, radošu, inovatīvu, konkurētspējīgu biznesa ideju realizāciju dzīvē. Šādi tiek atbalstīti RTU studenti un absolventi – topošie komersanti, tā sekmējot arī valsts ekonomikas attīstību.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

17. decembris, 2014 plkst. 14:23

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi