RTU studente Oļesja Aļeksova iegūst «Gada studentes 2014» titulu

20. janvāris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studente Oļesja Aļeksova ieguvusi Latvijas Studentu apvienības (LSA) «Gada studentes» titulu par augstiem sasniegumiem studijās un ieguldījumu studentu projektu realizācijā.

O. Aļeksova ar ļoti labiem rezultātiem – vidējo atzīmi 8,4 – studē Inženierekonomikas un vadības fakultātes (IEVF) bakalaura programmā «Starptautisko sakaru organizēšana un vadība». Paralēli studijām viņa aktīvi darbojas RTU Studentu parlamenta Finanšu nodaļā, kā arī piedalās dažādu studentu projektu realizēšanā. Viņa organizējusi LSA «Gada balvu ‘13», studējošo pašpārvalžu sadarbības forumu «Kubs 8», «Studentu Līderu Forumu’14», kā arī motivācijas un iedvesmas semināru «Kam rūp students? ‘14».

«Balva man bija patīkams pārsteigums. Paldies par mana ieguldītā darba novērtējumu! Paldies RTU IEVF Studējošo pašpārvaldei, vēlāk RTU Studentu parlamentam un Latvijas Studentu apvienībai par iespēju pilnveidoties, iedvesmoties un rīkoties studentu interesēs! Paldies par kritiku, kontroli un ideju radīšanas procesu, ko sniegusi studentu dzīve! Aicinu ikvienu studentu uzdrīkstēties būt aktīvam – mesties studentu dzīves notikumos, lai zinātu, darītu un redzētu vairāk!» saka O. Aļeksova.

Viņa piedalījusies arī Rīgas Brīvostas projektā «Osta pilsētai», kur kopā ar savu kolēģi ieguva atzinību par darbu «Rīgas brīvostas ārējo tirgu apgūšanas politika, investoru piesaistes mehānismi», kā arī daudzos citos personību un profesionalitāti pilnveidojošos semināros, mācībās un projektos.

«Viņa ir spilgts piemērs tam, ka ir iespējams apvienot it kā neapvienojamo, sasniegt nesasniedzamo un padarīt reālu to, ko citi uzskata par neīstenojamu sapni,» pauž LSA pārstāve Ieva Hiļa.

Nominācijai «Gada students» kopumā tika izvirzīti septiņi studenti un tika vērtētas viņu sekmes, sabiedriskās aktivitātes un zinātniskās pētniecības darbība. Nominantus izvirzīt varēja jebkurš LSA biedrs – studējošo pašpārvaldes, LSA valde, augstskolu rektori, prorektori vai vismaz 10 studējošie. O. Aļeksovu izvirzīja Banku augstskolas un Ekonomikas un kultūras augstskolas studentu pašpārvaldes.

Kopumā tika pasniegtas balvas 10 nominācijās, kuras izvērtēja organizācijas vecbiedri, studējošo pašpārvaldes un ārējo ekspertu komisija.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

20. janvāris, 2015 plkst. 16:54

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi