RTU studenti – izcilnieki ar RMS mikroautobusiem varēs braukt bez maksas

22. augusts, 2016
.
.
.

Pilnsabiedrība «Rīgas mikroautobusu satiksme» (RMS) aicina pieteikties Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studentus – izcilniekus RMS atbalsta programmai «Atbalsts izglītībai», kas nodrošinās iespēju 2016./2017. akadēmiskā mācību gada rudens semestrī bez maksas braukt RMS mikroautobusos.

Atbalsta programmai var pieteikties studenti, kuri studē Rīgas valsts augstskolu dienas nodaļā bakalaura vai maģistra programmā un kuru vidējā atzīme iepriekšējā mācību semestrī bija ne mazāk kā 9,5 balles. Studenti – izcilnieki bez maksas varēs braukt minibusos līdz 2017. gada 31. janvārim.

Studentiem jāierodas RMS birojā Viskaļu ielā 13, Rīga, līdzi ņemot personu apliecinošus dokumentus, izziņu par sekmēm iepriekšējā mācību semestrī un personalizēto e-talonu. Papildināt e-talonu var darba dienās no plkst. 9 līdz 17, iepriekš sazinoties pa tālruni 67294888.

Pirms doties uz RMS biroju, lai papildinātu e-talonu ar bezmaksas braucieniem, RMS aicina kādā no «Rīgas Satiksmes» klientu apkalpošanas centriem pārliecināties, vai ir atjaunots studenta statuss.

Nākamajam atbalsta programmas periodam izcilnieki varēs pieteikties no 2017. gada 1. februāra.

Papildu informācija

RTU Komunikācijas un mārketinga departaments

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

22. augusts, 2016 plkst. 10:52

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi