RTU studenti aicina uz galda spēļu turnīru «Full house of engineers»

20. marts, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Enerģētikas un elektrotehnikas fakultātes (EEF) studentu pašpārvalde sadarbībā ar E-studiju tehnoloģiju un humanitāro zinātņu fakultātes (ETHZF) studentu pašpārvaldi ceturtdien, 26. martā, organizē galda spēļu vakaru.

Visu augstskolu studentiem būs iespēja pārbaudīt savu loģisko domāšanu kādā no četrām galda spēlēm – «Jenga» torņa celšanā, vārdu paskaidrošanas spēlē «Alias», stratēģijas spēlē «Katanas ieceļotāji», kā arī kāršu spēlē «Zole». Plašāka informācija par turnīra principiem lasāma turnīra nolikumā.

Turnīrs notiks ceturtdien, 26. martā, plkst. 18.30 (reģistrēšanās no plkst. 18) E-studiju tehnoloģiju un humanitāro zinātņu fakultātē, Kronvalda bulvārī 1.
Pieteikties pasākumam var, aizpildot anketu, vai arī uz vietas pirms sacensībām. Spēlētāju skaits turnīrā ir ierobežots! Dalība — bez maksas. Pirms turnīra iespējams pasākumam pierakstīties facebook lapā. Labākie spēlētāji saņems atbalstītāju sarūpētās balvas – RTU suvenīrus un «Brain Games» galda spēles.

Pasākums ir lieliska iespēja vienlaikus asināt prātu aizraujošās galda spēlēs un jautri pavadīt vakaru, tāpēc turnīrā ir gaidīti gan RTU studenti, gan viņu draugi no citām augstskolām. Uz pasākumu aicināti arī tie, kas patlaban nestudē.

Pasākuma apmeklētāji, kuri nepiedalīsies turnīrā, varēs draudzīgā atmosfērā spēlēt līdzpaņemtās un uz vietas esošās galda spēles.

Galda spēļu turnīrs notiks jau septīto reizi. Plānots, ka turpmāk galda spēļu vakari notiks 2 reizes gadā.

Pasākumu atbalsta RTU Studentu parlaments un Baltijas galda spēļu izdevniecība «Brain Games».

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Raksta pielikumi

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

20. marts, 2015 plkst. 10:23

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi