RTU studenti piedalīsies Pasaules studentu čempionātā pludmales volejbolā

12. jūlijs, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studenti Oļegs Holodņuks un Aleks Kuļeševics piedalīsies Pasaules studentu čempionātā pludmales volejbolā, kas no 13. līdz 17. jūlijam norisināsies Pērnavā, Igaunijā. 

Starptautiskās Universitāšu sporta federācijas (International University Sports Federation (FISU)) rīkotajās starptautiskajās sacensībās piedalīsies 32 vīriešu un 32 sieviešu pludmales volejbolistu komandas no 26 pasaules valstīm.

O. Holodņuks un A. Kuļeševics, startējot kopā, jau iepriekš ir guvuši panākumus. Viņi izcīnījuši pirmo vietu Latvijas Augstskolu sporta savienības rīkotajā Universiādē pludmales volejbolā, kā arī uzvarējuši Jūrmalas pilsētas atklātajā pludmales volejbola čempionātā. Šis volejbolistu tandēms ir piedalījies arī Latvijas čempionātā pludmales volejbolā, Lucavsalas kausā un citās sacensībās. Viņi ir arī RTU volejbola komandas «RTU/Robežsardze» spēlētāji.

O. Holodņuks 2015. gadā ir absolvējis RTU Inženierekonomikas un vadības fakultāti, bet A. Kuļeševics studē RTU Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultātē.

Vairāk informācijas par sacensībām.

RTU Komunikācijas un mārketinga departaments

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

12. jūlijs, 2016 plkst. 16:33

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi