RTU studentu organizācija «BEST-Riga» rīko organizācijas Ziemeļaustrumu reģionālo tikšanos

6. aprīlis, 2016
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) studentu organizācija «BEST-Riga» no 7. – 10. aprīlim organizē pasākumu «BEST» Ziemeļaustrumu reģionam (BEST North – East Regional Meeting). Tā mērķis ir sagatavot delegātus ģenerālajām sanāksmēm, kurās tiekas biedri no visām 96 BEST grupām, lai apspriestu organizācijai svarīgus lēmumus.

Pasākumā piedalīsies 80 studenti no 5 dažādām valstīm, 9 vietējām organizācijas grupām: Latvija (Rīga), Polija (Gdaņska, Lodza), Lietuva (Kauņa), Igaunija (Tallina), Krievija (Maskava, Sanktpēterburga, Jekaterinburga,  Jekaterinburga UrFU), kā arī citu valstu ārpus reģiona delegāti, treneri un palīgi.

Tikšanās laikā notiks grupu diskusijas, kurās delegātiem būs iespēja dalīties pieredzē par darbu organizācijas departamentos, kā arī tiks apspriesti organizācijai būtiski temati, dodot iespēju organizācijai attīstīties. Pasākuma laikā delegāti piedalīsies arī treniņos, uzlabojot savas sociālās prasmes (soft skills), darbu komandā un līderības prasmes.

Pasākums notiks RTU Semināru, sporta un atpūtas bāzē «Ronīši». Pasākumu atbalsta  uzņēmums «GreenID» un SIA «Forans». Ar gardiem Latvijas un citvietu labumiem pasākuma laikā cienās AS «Dobeles dzirnavnieks», SIA «Cannelle Bakery», AS «Druva Food», AS «Latvijas Maiznieks», SIA «Ramatas», SIA «Siera ražotne», AS «Balticovo», AB «Vilniaus Pergalē», SIA Atasco «Zelta zaptes», SIA «Elpa», SIA «Inteka», SIA «Ariols»,  enerģijas dzēriens «RedBull» un SIA «Merrild Baltics». Atpūtu pasākuma dalībniekiem piedāvās boulinga zāle «Fantasy park Latvia».

RTU studentu organizācija «BEST-Riga» ir viena no 96 Eiropas tehnisko universitāšu studentu organizācijas «BEST» grupām.

Vairāk informācijas: best.rtu.lv.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

6. aprīlis, 2016 plkst. 16:31

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi