RTU vīriešu komanda uzvar Latvijas XXVI Universiādē galda tenisā

15. decembris, 2015
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) galda tenisisti izcīnīja 1. vietu komandu ieskaitē vīriešu konkurencē Latvijas XXVI Universiādē galda tenisā, savukārt RTU sieviešu komanda šajās sacensībās ieguva augsto 2. vietu. Papildus šiem sasniegumiem RTU sportisti spēja nodrošināt arī vairākas medaļas vienspēlēs un dubultspēlēs gan sievietēm, gan vīriešiem.

Sestdien, 12. decembrī, Rīgā notikušajā Latvijas XXVI Universiādē galda tenisā RTU sieviešu komanda sešu augstskolu konkurencē izcīnīja nozīmīgo 2. vietu, piekāpjoties vien Latvijas Universitātei (LU) un cīņā par 3. vietu uzvarot Rīgas Stradiņa universitātes (RSU) sportistes.

RTU izlasē spēlēja Ieva Mazjāne (Būvniecības inženierzinātņu fakultāte (BIF), 2. vieta vienspēlēs) un Alīna Isajeva (Inženierekonomikas un vadības fakultāte (IEVF)), kuras ar rezultātu 1:3 izcīnīja sudrabu, kā arī Dārta Ozoliņa (IEVF) un Vineta Belanoviča (Datorzinātnes un informācijas tehnoloģijas fakultāte (DITF)).

Vīriešu konkurencē RTU komandu pārstāvēja Gints Eihmans (Rīgas Biznesa skola (RBS), 1. vieta vienspēlēs), Māris Freibergs (DITF), Kirils Jahontovs (Mašīnzinību, transporta un aeronautikas fakultāte (MTAF)) un Reinis Vilkaste (BIF).

Dubultspēlēs K. Jahontovs/G. Eihmans ar rezultātu 3:0 uzvarēja LU pāri (J. Cīrulis/R. Mera), izcīnot 1. vietu, bet M. Freibergs/R. Vilkaste ieguva 3. vietu. Vīriešu komandu konkurencē piedalījās septiņas Latvijas augstskolas, no kurām spēcīgākā bija RTU, kas apsteidza 2. vietas ieguvējus LU un bronzas medaļniekus no Daugavpils Universitātes.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

15. decembris, 2015 plkst. 9:58

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi