RTU Zelta fonda izcilnieks studijas un zinātnisko darbu savieno ar skeitbordu

23. decembris, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) Zelta fonda izcilnieks, maģistrants Artūrs Paugurs studijas maģistrantūrā, darbu RTU Industriālās elektronikas un elektrotehnikas institūtā un Studentu laboratorijā veiksmīgi savieno ar ekstrēmo sportu – skeitbordu, raksta reģionālais laikraksts «Staburags».

Darbu RTU Artūrs sauc par «bīstami interesantu, ka jādomā, kur vēl rast laiku personiskajai dzīvei». «Tik interesantu darbu novēlu ikvienam, jo, kā teica Konfūcijs: «Atrodi darbu, kas patīk, un tev nekad mūžā nebūs jāstrādā!»,» intervijā laikrakstam saka Artūrs. Tomēr brīvajā laikā viņš vienmēr gatavs krist un celties par skeitbordu. «Nav labākas sajūtas pēc garas, nogurdinošas nedēļas atbraukt mājās, jaukā pavasara vai rudens dienā ieslēgt mūziku, paņemt skrituļdēli un, ieskrienoties pilnā ātrumā, jūtot vēju, izbaudīt mirkli,» pārliecināts Artūrs.

Interese par skeitbordu neizsīkst arī atrodoties ārpus Latvijas. Šoruden, pārstāvot institūtu starptautiskā konferencē Kanādā, izdevies pabūt  arī skeitparkā. Arī iepriekš, piecu mēnešu prakses laikā Vācijā «Daimler» uzņēmuma «Mercedes Benz» rūpnīcā inženieru komandā ne vien iegūta vērtīga pieredze inženierijā, vadot industriālos robotus - divmetrīgus tonnīgus milžus, ar 200 kilogramu celtspēju, bet arī sastapti domubiedri skeitbordā.

STABURAGS, «Zinātniskais līdzstrādnieks un skrituļdēļa deldētājs» (19.12.2014)

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

23. decembris, 2014 plkst. 11:38

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi