«RTU/Inspecta» turpina pārliecinoši, telpu futbolistiem neizšķirts

11. novembris, 2013
.
.
.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) florbola komanda «RTU/Inspecta» izcīnīja kārtējās divas uzvaras Latvijas Florbola čempionātā, savukārt RTU futbolisti nospēlēja neizšķirti Latvijas Telpu futbola čempionātā.

Sestdien, 9. novembrī, Valmierā «RTU/Inspecta» tikās ar vietējo FBK «Valmiera/ViA», kas jau 6. minūtē izvirzījās vadībā – 0:1… Zaudētajiem vārtiem bija modinātāja efekts – pirmās trešdaļas turpinājumā RTU florbolisti guva četrus bezatbildes vārtus, izvirzoties vadībā ar rezultātu 4:1. Otrajā trešdaļā RTU florbolisti ieguva pat 11 vārtu pārsvaru – 12:1, kas spēles pēdējo cēlienu padarīja vien par formalitāšu kārtošanu. RTU florbolisti uzvarēja ar rezultātu 15:5 un labā noskaņojumā varēja gatavoties nākamajam mačam. 

Svētdien, 10. novembrī, Rīgas Olimpiskajā sporta centrā (OSC) RTU florbolisti uzņēma FK «Kurši», pret kuriem gan nekāda viesmīlība netika izrādīta – jau pirmajā trešdaļā viesu vārtsargs tika «nomētāts» – 5:0. Otrajā trešdaļā RTU florbolistu pārsvars jau kļuva nepieklājīgs – 11:3. Un tikai pēdējā trešdaļā viesi uz diviem laukuma saimnieku precīziem metieniem spēja atbildēt ar to pašu, līdz ar to spēlē noslēdzās ar rezultātu 13:5 RTU labā.

Par labāko spēlētāju RTU komandas sastāvā tika atzīts Dmitrijs Streļcovs, kurš pie rezultativitātes punktiem gan netika. Rezultatīvākie bija Kārlis Bulāns un Jānis Jansons, gūstot pa 5 punktiem (2 vārti un 3 rezultatīvas piespēles), Atim Blindam 4 punkti (2 vārti un 2 rezultatīvas piespēles), savukārt Henrijs Uzraugs izcēlās ar «hat-trick» jeb trīs gūtiem vārtiem.

Ar sakrātiem 25 punktiem deviņās spēlēs RTU florbolisti atrodas trešajā vietā Latvijas Florbola čempionāta regulārajā turnīra. FK «Ķekava» un FK «Rubenes», kas ieņem attiecīgi pirmo un otro vietu, iekrājušas pa 27 punktiem, taču aizvadījušas attiecīgi par divām un vienu spēli vairāk.

Sestdien, 9. novembrī, OSC notika Latvijas Telpu futbola čempionāta spēlē, kurā RTU futbolisti nospēlēja neizšķirti 3:3 ar FK «Honda». Ar iekrātiem 4 punktiem tikpat spēlēs RTU futbolisti šobrīd atrodas sestajā vietā Latvijas Telpu futbola čempionāta regulārajā turnīrā.

RTU Informācijas centrs

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

11. novembris, 2013 plkst. 14:57

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi