«RTU/Inspecta» izcīna 1. vietu starptautiskajā florbola turnīrā

19. augusts, 2014
.
.
.

Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) florbola komanda «RTU/Inspecta» jau otro gadu pēc kārtas izcīnījusi uzvaru starptautiskajā florbola turnīrā «Unihoc Riga cup», kas no 14. līdz 16. augustam norisinājās Rīgā.

Pusfinālā «RTU/Inspecta» tikās ar Šveices florbola komandu «Gruppe Frosch» un spēles sākumā nonāca iedzinēju lomā ar divu vārtu zaudējumu. Spēles gaitā rezultāts tika izlīdzināts, savukārt pēcspēles metienos RTU florbolistiem izdevās pārspēt pretiniekus, iegūstot iespēju cīnīties par zelta medaļām. Izšķirošo pēcspēles metienu «RTU/Inspecta» labā realizēja Jānis Jansons.

Finālā «RTU/Inspecta» cīnījās pret Zviedrijas florbola komandu «Akersberg IBK». «RTU/Inspecta» jau pašā spēles sākumā izvirzījās vadībā 1:0, tomēr pēc 20 minūšu ilgiem centieniem «Akersberg IBK» izdevās izlīdzināt rezultātu un jau pēc pāris minūtēm izvirzīties vadībā ar rezultātu 1:2. Tomēr ilgi priecāties zviedriem nebija lemts, jo jau pēc pāris minūtēm Artis Blinds panāca «RTU/Inspecta» izlīdzinājumu, bet brīdi vēlāk Henrijs Uzraugs guva uzvaras vārtus. Spēle noslēdzās ar rezultātu 3:2.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

19. augusts, 2014 plkst. 11:13

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi