«RTU/Robežsardze» bronzas godalga «Schenker» līgā

3. marts, 2014
.
.
.

Nedēļas nogale Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) sporta komandām bijusi īpaši veiksmīga. «RTU/Robežsardze» «Schenker» līgā izcīna trešo vietu, RTU basketbola komandai kārtējā uzvara un «RTU/Inspecta» nodrošina divas uzvaras ceturtdaļfināla spēļu sērijā.

Basketbols

Piektdien, 28. februārī, RTU basketbolisti aizvadīja Latvijas Basketbola līgas 3. divīzijas spēli pret BK «Madona», izcīnot pārliecinošu uzvaru ar rezultātu 87:57.

Volejbols

Sestdien un svētdien RTU volejbolisti Latvijas Nacionālajā volejbola līgā izcīnīja divas uzvaras. Sestdien, izbraukuma spēlē tiekoties ar SK «Limbaži» RTU volejbolisti bija pārāki ar rezultātu 3:0, bet svētdien ar rezultātu 3:2 RTU komandai piekāpās «Mārupe SC».

Sestdien, 1. martā, Kuresārē, Igaunijā, «RTU/Robežsardze» «Schenker» līgas pusfināla spēlē piekāpās «Bigbank Tartu» ar rezultātu 0:3, zaudējot iespējas cīnīties par zelta medaļām. Savukārt svētdien «RTU/Robežsardze» tikās ar VK «Parnu», izcīnot uzvaru ar rezultātu 3:1 un iegūstot bronzas godalgas.

Florbols

Nedēļas nogalē Ulbrokā, «RTU/Inspecta» aizvadīja pirmās divas no četrām ceturtdaļfināla spēlēm pret florbola komandu «Kurši», abās dienās izcīnot uzvaras ar rezultātiem 8:3 un 10:7.

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

3. marts, 2014 plkst. 11:19

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi