Šodien RTU futbolistiem pirmā Eiropas «viesizrāde». Ar zviedru piedalīšanos…

20. oktobris, 2014
.
.
.

Šodien, 20. oktobrī, plkst. 16 pēc Latvijas laika Horvātijas pilsētā Porečā Rīgas Tehniskās universitātes (RTU) futbola komanda «RTU Futbola centrs» aizvadīs pirmo Eiropas Futbola asociāciju savienības (UEFA) organizēto «Regions Cup» sacensību A apakšgrupas spēli pret Zviedrijas klubu «Västergötland». Par jaunumiem komandas nometnē no Porečas ziņo RTU delegācijas pārstāvis Sandis Kārkliņš.

«Svētdien ieradāmies Porečas pilsētā, kur mūs sagaidīja futbolam ļoti pateicīgi laikapstākļi (+24 grādi pēc Celsija). Tas, protams, atstāja ļoti labu iespaidu uz mikroklimatu komandā, puišiem noskaņojums ir labs, gatavojas mačam ar zviedriem. Pirmajā dienā komanda aizvadīja divus treniņus. Vispirms tika aizvadīta nodarbība uz laukuma, pēc tam – taktiskais treniņš,» tā S. Kārkliņš par pirmajiem iespaidiem, ierodoties Porečā.

Atgādinām, ka RTU futbola komanda ielozēta «Regions Cup» sacensību A apakšgrupā, kur tiksies ar Zviedrijas klubu «Västergötland», Azerbaidžānas komandu «Çağırğan» un «Zagreb» no Horvātijas.

Spēļu kalendārs.

UEFA rīkotās «Regions Cup» sacensības notiek reizi divos gados, un tajās piedalās Eiropas valstu labākās amatieru futbola komandas. Šajā turnīrā spēlē futbolisti, kuri iepriekš nav piedalījušies profesionāla līmeņa turnīros. Pašreizējie «Regions Cup» īpašnieki ir Itālijas komanda «Veneto», kas to ieguva 2013.  gada jūnija beigās.

2013. gada oktobra beigās «RTU Futbola centrs» ieguva Latvijas 2. līgas čempionu titulu, kas nodrošināja dalību prestižajās UEFA organizētajās «Regions Cup» sacensībās.

RTU Komunikācijas nodaļa

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

20. oktobris, 2014 plkst. 14:49

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi