Studenti – sportisti aicināti pieteikties stipendijām

31. augusts, 2016
.
.
.

Biedrība «Latvijas Sporta federāciju padome» (LSFP) izsludinājusi pieteikšanos Sporta stipendijām, kuru mērķis ir sekmēt studējošo augstas klases sportistu iespējas apvienot studijas ar sportiskās meistarības izaugsmi, popularizējot studentu sportu un veicinot rezervju sagatavošanu Latvijas izlašu komandām. Pieteikšanās notiek līdz 1. oktobrim.

Stipendijām var pieteikties sportisti – Latvijas izlašu dalībnieki, kuri sekmīgi studē Latvijā akreditētā augstākās izglītības iestādē. Katrs pretendents, sekmīgi studējot, var saņemt stipendiju ne vairāk kā divu mācību programmu (pirmā līmeņa vai bakalaura un maģistra) studiju laikā. Doktorantūras studenti tiek vērtēti atsevišķi.

Stipendija tiek piešķirta uz vienu studiju gadu. Piešķirtais stipendijas apjoms atkarīgs no valsts budžeta programmā šim nolūkam paredzētajiem līdzekļiem, bet ne vairāk kā 1500 EUR vienam studentam par vienu studiju gadu. Stipendija ir izmantojama pretendentu akadēmiskās un sportiskās izaugsmes sekmēšanai.

Lai pieteiktos stipendijai, pretendentiem jāiesniedz:

1. pieteikuma veidlapa;

2. augstākās izglītības iestādes apliecināts sekmju izraksts par iepriekšējo mācību gadu vai izziņa no augstākās mācību iestādes. Pretendentiem, kuri uzsāk studijas jebkura līmeņa 1. kursā (sekmju izrakstā vai izziņā ir jābūt norādītam, kad students uzsācis mācības 1. kursā);

3. attiecīgās sporta veida federācijas apliecināts labāko sportisko sasniegumu saraksts no 2015. gada 1. septembra līdz 2016. gada 31. augustam (uz veidlapas).

Dokumenti līdz 1. oktobrim jāatsūta uz e-pastu un dokumentu parakstītie oriģināli jāiesniedz vai jātsūta uz LSFP biroju Grostonas ielā 6B, Rīgā, LV-1013.

Nolikums

RTU Komunikācijas un mārketinga departaments

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

31. augusts, 2016 plkst. 9:24

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi