Studentus aicina pieteikties ūdens tehnoloģiju studijām Wetsus ekselences centrā Nīderlandē

18. marts, 2014
.
.
.

Studentus aicina pieteikties mācībām Wetsus ekselences centrā, Nīderlandē, kur iespējams iegūt trīs prestižu augstskolu – Wageningen University, University Twente un University of Groningen – apvienoto maģistra grādu.

Lai pieteiktos, pretendentam jāiesniedz augstskolas sekmju izraksts, CV un motivācijas vēstule, kā arī jāuzrāda angļu valodas zināšanu līmenis.

Studentiem ar vidējo atzīmi virs 7 ir iespēja pieteikties stipendijai, kas pilnībā sedz izmitināšanas izdevumus un mācību maksu. Ekselences centrs studentiem sniedz arī iespēju piepelnīties, 8 stundas nedēļā strādājot ar Wetsus saistītā uzņēmumā.

dainis_sudmalis_2.jpg«Wetsus lielu nozīmi piešķir studentu zināšanu pielietošanai praksē. Praktizēties var jebkurā pasaules vietā, tomēr Wetsus stingri skatās, lai tā ir atbilstošā akadēmiskajā līmenī – lai students var pielietot apgūtās zināšanas, nevis, piemēram, rasē ūdens apgādes tīklus, kas dažkārt ir vienmuļa taustiņu spiešana,» stāsta  patlaban Wetsus studējošais RTU absolvents Dainis Sudmalis.

Pētniecība Wetsus notiek ciešā sadarbībā ar uzņēmumiem, vairāki Wetsus studējošie doktoranti veic pētījumus uzņēmumā «Shell», dodas praksē uz «Phillips» un citiem uzņēmumiem. Studijas Wetsus nav vieglas, bet, pateicoties kompāniju tīklam, ar ko ekselences centrs sadarbojas, studentiem ir lielas iespējas iegūt labu darbu. Tāpat ir lieliskas iespējas studijas turpināt doktorantūrā.

«Wetsus ir iespēja studentiem ar labām zināšanām iegūt vērtīgu izglītību Eiropā. Jauniešiem ar labiem rezultātiem mēs apmaksājam mācību un izmitināšanas izdevumus. Wetsus ir lieliska starptautiska pieredze, kas var būt ļoti vērtīga, atgriežoties savā valstī, kā arī noderēs, meklējot darba iespējas citur,» saka Wetsus pārstāve Petra van Dalfsena.

 

Zinātniskā darba prorektora dienests

Kopīgot rakstu

Informācija par rakstu

Publikācijas datums

18. marts, 2014 plkst. 11:12

Līdzīgi raksti

Universitāte

Jaunumi